Ortodonție

Tratamentul ortodontic este cea mai sigură și mai eficientă metodă pentru obținerea zambetului sănătos și estetic încă din adolescență, precum și în pentru combaterea afectiunilor dentare grave, cum ar fi boala parodontală. Se știe ca un zambet perfect plin de încredere crește considerabil șansele de a avea succes în viața socială și profesională. Pentru aceasta, noi punem la dispoziție cele mai noi metode pentru a-l obține ușor, fără riscuri și în cel mai scurt timp.

Estetica este cea mai importantă cerință a zilelor noastre. Pe lângă aparatele clasice (mobile și fixe cu brackets metalice), va oferim și alternative invizibile, special concepute pentru pacienții cu o viață socială și profesională intensă, care nu își permit să-și schimbe obiceiurile în timpul tratamentului – aparate ortodontice fixe cu bracketi SAFIR, CERAMICI sau aparatul dentar complet invizibil INCOGNITO(r), montat pe partea interioară a dintilor.

Tehnologia digitală ne oferă accesul la soluții complet personalizate, scade timpul de tratament și îmbunătățește estetica. Analiza preliminară cuprinde radiografii, CT-uri, amprente dentare digitale și clasice, modele de studiu și fotografii profesionale specifice. În urma acestei analize complexe, echipa medicală, coordonată de medicul ortodont, stabilește planul de tratament. Pentru rapiditate și confort, această analiză se face în cadrul clinicii.

Pacient nou