Protetică digitală

Suntem dedicați să îți oferim cele mai avansate soluții în restaurarea și îmbunătățirea zâmbetului, iar protetica digitală reprezintă unul dintre pilonii principali ai serviciilor noastre.

Protetica digitală este o tehnologie inovatoare care aduce o nouă dimensiune în restaurarea și înlocuirea dinților.

Această necesitate poate fi cauzată de deteriorarea avansată a dinților din cauza cariilor netratate, traumatismelor sau a bolii parodontale.

Procesul de refacere a formei și funcției dinților afectați sau pierduți începe cu un diagnostic meticulos, care implică utilizarea tehnologiilor moderne precum fotografii de diagnostic, scanări intraorale și imagistică radiologică avansată, inclusiv CT-uri.

Echipa noastră de medici specialiști în protetică, chirurgie, ortodonție și parodontologie colaborează pentru a elabora un plan de tratament unic, adaptat nevoilor și dorințelor fiecărui pacient.

În etapa de stabilire a diagnosticului și a planului de tratament, utilizăm tehnici digitale avansate care permit pacientului să vizualizeze pașii tratamentului și rezultatul final. De asemenea, putem simula și testa piesele protetice finale folosind modelele dentare și tehnologia de imprimare 3D.

Tehnologia digitală ne permite să înlocuim amprenta clasică cu cea digitală, oferind astfel o precizie și un confort sporit pentru pacienți. Scannerul intraoral și fluxul digital de lucru în cabinetul nostru asigură o creștere semnificativă a predictibilității tratamentului, calității pieselor protetice și confortului pacientului, reducând în același timp timpul necesar pentru tratament.

Pe lângă acestea, tehnologiile moderne de inserare a implanturilor dentare permit încărcarea protetică imediată a acestora, asigurând stabilitatea și integrarea precisă în os. Utilizând determinarea digitală a Indicelui de Stabilitate a Implantului (ISQ), putem evalua cu exactitate gradul de integrare a implantului, eliminând interpretările subiective.

Pentru noi, limita este cerul! 

Redescoperă confortul și încrederea unui zâmbet complet! Programează-te acum!

Solicită o programare

Formular programari