Parodontologie

Tratăm cu succes boala parodontală, care duce la pierderea dintilor, prin combinarea procedurilor non-chirurgicale (incluzand terapie LASER) cu cele chirurgicale minim invazive și regenerative de ultima ora (adiții de os, regenerare osoasă ghidată, regenerare tisulară ghidată).

Pe scurt, boala parodontală este o afecțiune des întâlnită și serioasă, ce necesită un tratament complex. Acesta începe cu o diagnosticare foarte atentă și minutioasa, care scoate în evidență cauzele afecțiunii și ghidează întregul protocol terapeutic, complet personalizat. În cadrul acestui diagnostic complex, analizăm în mod special cauza microbiologică a afectiunii, relevând placa bacteriana și componența ei.

În funcție de gravitatea bolii, tratamentul poate fi chirurgical sau nu. Succesul tratamentului de tip chirurgical in boala parodontala este asigurat de utilizarea tehnicilor microchirurgiei parodontale, efectuate sub magnificatie (microscop și lupe), cu instrumentar specific acestui tip de chirurgie minim invazivă și LASER.

Când situația o impune, folosim tehnici moderne de sedare conștientă (inhalosedare) cu monitorizare avansată a funcțiilor vitale. Pentru succesul pe termen lung, pacienții sunt de la început instruiți în vederea menținerii unui foarte bun control al plăcii bacteriene, care este monitorizat și înregistrat periodic.

Pacient nou