Ortodonție

Un zâmbet perfect aliniat, plin de încredere, crește semnificativ șansele de succes în viața socială și profesională.

Tratamentul ortodontic SKYLINE reprezintă cea mai sigură și eficientă metodă de a obține un zâmbet sănătos și estetic, încă din copilărie. De altfel, trebuie să știi că purtarea aparatului dentar este limitat de vârstă doar într-o oarecare măsură. Îți oferim cele mai noi și eficiente metode pentru a zâmbi cum visezi în cel mai scurt timp și fără riscuri.

Pe lângă aparatele ortodontice clasice, cum ar fi cele mobile și fixe cu bracketuri metalice, îți oferim și alternative invizibile, special concepute pentru cei cu un program intens social și profesional. Acestea includ aparate ortodontice fixe cu bracketuri din safir sau ceramică, precum și aparatul dentar complet invizibil INCOGNITO®, montat pe partea interioară a dinților.

Tehnologia digitală ne oferă posibilitatea de a crea soluții complet personalizate, reducând timpul de tratament și îmbunătățind estetica. Analiza inițială implică utilizarea radiografiilor, CT-urilor, amprentelor dentare digitale și clasice, precum și a modelelor de studiu și a fotografiilor profesionale specifice.

Echipa noastră medicală, sub îndrumarea medicului ortodont, va elabora un plan de tratament adaptat nevoilor și dorințelor tale. Această analiză complexă se realizează rapid și confortabil în cadrul clinicii noastre.

Ne-am asumat misiunea de a transforma zâmbetele și de a îmbunătăți încrederea și calitatea vieții pacienților noștri prin intermediul tratamentelor ortodontice de înaltă calitate.

Vă invităm să ne contactați pentru o consultație și să începem împreună călătoria către un zâmbet frumos și sănătos!

Ești gata pentru zâmbetul la care ai visat?

Solicită o programare

Formular programari