Implanturi

Implantul dentar este o soluție modernă, superioară pentru inlocuirea unui dinte pierdut, folosind ca suport o rădăcina artificială, din titan chirurgical, integrată în osul maxilar sau mandibular. În ultimii ani, tot mai mulți pacienți apelează la această soluție, iar la nivel mondial peste 3 milioane de pacienți optează pentru un implant dentar.

În clinică noastră folosim mai multe sisteme de implante premium, de prestigiu,dar mai ales sigure, care folosesc tehnologie de ultimă oră și ale căror calități au fost verificate de milioane de pacienți din întreaga lume, în zeci de ani.

Tratamentele prin implante pe care le efectuăm în clinică sunt sigure, rapide, fără durere și fără anxietate. Tehnologia digitală reduce timpul de tratament și crește precizia, oferind posibilitatea obținerii unei danturi fixe în doar câteva ore.

În cadrul clinicii se reunesc toate specializările medicale care contribuie la obținerea prin implante a unui zâmbet sănătos, estetic, rapid, confortabil și mai ales sigur. Printre serviciile care fac acest lucru posibil, enumerăm protetica, chirurgia oro maxilo facială, anestezis și terapie intensivă și radiologia — toate în sediul nostru.

Când situația o impune, folosim tehnici moderne de sedare conștientă (inhalosedare) cu monitorizare avansată a funcțiilor vitale. Cu ajutorul tehnologiilor inovative pe care le folosim, vindecarea și recuperarea sunt mult accelerate. Aceste tehnologii sunt: piezochirurgie, chirurgie și terapie LASER, membrane PRF.

De asemenea, tehnicile moderne de inserare a implantelor dentare permit încărcarea lor protetica imediată, în siguranță deplină. Stabilitatea și gradul de osteointegrare a acestora sunt determinate precis, digital, prin determinarea ISQ (Implant Stability Quotient) fără a mai lăsa loc interpretărilor subiective ale clinicianului.

Pacient nou