Fatete ceramice

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt o optiune de tratament minim-invaziva, prin intermediul careia se pot acoperi imperfectiunile naturale ale dintilor, oferindu-le armonia perfecta, forma si culoarea pe care ti le doresti.

 

Sunt fatetele dentare rezistente? Se intretin greu?

Sunt restaurari foarte rezistente, dupa cimentarea pe smaltul dentar, rezultatul obtinut fiind permanent. Culoarea lor nu se modifica, nu trebuie sa renunti la cafea pentra a pastra dintii albi, sunt usor de intretinut.

 

Cum se obtin fatetele dentare?

Tratamentul prin fatete dentare este complet personalizat si este solutia ideala pentru a obtine un zambet armonios. Fiecare pacient beneficiaza de o analiza complexa initiala, folosind cele mai noi tehnici digitale, Digital Smile Design, scanarea intraorala si transpunerea situatiei intr-un model virtual, care ne permite vizualizarea fiecarui detaliu al tratamentului. Rezultatele pot fi vazute si incercate de pacienti inainte de a atinge macar dintii cu freza, predictibilitatea tratamentului fiind foarte mare. Laboratoare specializate executa fatetele prin tehnici digitale, extrem de precise. Fatetele obtinute se adapteaza nevoilor pacientului, sunt naturale, nimeni nu va sti ca poarta fatete.

 

Este un tratament invaziv?

Tratamentul este minim invaziv, dintii sunt slefuiti 0.2 - 0.5 mm, existand si varianta fatetelor no prep (dintii nu sunt slefuiti deloc), pentru situatiile care permit acest tratament.

beforeafter
Pacient nou