Echipa

Dr. Gabriel Dumitru

medic coordonator, specializare in protetica pe implante, reabilitari orale complexe, ocluzologie


15 ani de experienta in stomatologie, 12 ani de experienta in implantologie si protetica implanto-purtata Educatie dobandita in cadrul a numeroase cursuri, in centre academice nationale si internationale (Israel, Franta, Germania, Italia)

Dr. Roxana Bulandra

medic specialist ortodontie si ortopedie dento faciala


Peste 15 ani de experienta. Mii de cazuri complexe tratate cu succes Specializare Incognito recunoscuta international, obtinuta in Franta Specializare in ocluzologie si diagnosticarea si tratamentul disfunctiilor articulatiei temporo mandibulare.

Dr. George Dimcearu

medic stomatolog, specializat in protetica complexa, protetica pe implante, imagistica dentara si protetica digitala


10 ani de experienta in stomatologie, experienta extinsa in radiodiagnostic digital, mii de analize tomografice in centre cunoscute din Bucuresti.

Dr. Cristina Saru

medic stomatolog specializat in estetica dentara si protetica digitala


Experienta extinsa acumulata in cadrul echipei noastre, pe parcursul ultimilor 4 ani, precum si in cadrul a numeroase cursuri. Parte din echipa specializata in protetica pe implante.

Dr. Carina Alayan

medic stomatolog, specializat in endodontie microscopica si LASER


Experienta extinsa, in urma activitatii in clinici de renume din Bucuresti. Educatie medicala bogata, obtinuta prin participarea la numeroase cursuri nationale si internationale (Belgia, Polonia, Cehia)

As. Livia Zainea

asistent medical


As. Ramona Birca

asistent medical


Andreea Ionisor

receptionist


Pacient nou