Clinica

In pas cu pulsul orasului, ne-am adaptat activitatea pentru a putea sustine ritmul alert al vietii pacientilor nostri. Si pentru ca timpul e cea mai pretioasa esenta a zilelor noastre, ne straduim sa il economisim pe al vostru. Suntem aproape de voi, in zona de business a orasului, la doi pasi de Promenada Mall. 99% din problemele ce tin de medicina dentara se pot rezolva in cel mai scurt timp la noi, de la o simpla radiografie pana la cele mai complexe tratamente ortodontice sau chirurgicale.

Aici gasiti totul in acelasi loc – cabinete de medicina dentara, in care isi desfasoara activitatea medici specializati in – medicina dentara generala, ortodontie, implantologie, chirurgie dentoalveolara, parodontologie, endodontie, estetica dentara, protetica complexa, profilaxie si foarte curand un laborator de radiologie digitala dotat cu aparatura de ultima ora, un ultraperformant CBCT. Toate tratamentele sunt efectuate conform cu cele mai moderne protocoale si tehnologii - LASER, scannere intra-orale care inlocuiesc amprentele clasice, microscoape operatorii, microchirurgie minim invaziva, chirurge ghidata digital, piezochirurgie, planificare digitala a cazurilor, atat chirurgicale cat si protetice si de estetica, inhalosedare si sedare profunda, analiza digitala a ocluziei.

Asta inseamna eficienta maxima, fara timp pierdut.

Medicii nostri sunt specializati, cu experienta de peste 10 ani, fiecare dintre ei aprofundand domeniul in care exceleaza prin frecvente cursuri si specializari, in tara si in strainatate.

Pacient nou